anchetaonline.ro

Microbuz cu 9 persoane răsturnat pe A1! Un bărbat a murit și o victimă a fost preluată cu elicopterul SMURD!

de | 16.12.2022 18:07 | Știri, Eveniment, Național

 

  • Microbuz răsturanat pe A1!  A fost activat planul roșu!

 

Accident grav în această după amiază pe autostrada A1, mai exact între km 570 – km 571 pe drumul de la vama Madlac spre localitatea Pecica.

Un microbuz în care se aflau nouă persoane, s-a răsturnat iar în urma impactului o persoană a decedat iar alta a fost grav rănită.

Reprezentanții IGSU au transmis faptul că din cauza numărului mare de persoane implicate în accident a fost activat planul roșu de intervenție.

Au fost trimise la fața locului 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD, 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad și a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD.

Microbuz rasturnat accident

Șapte pasageri au fostnorocoși, aceștiia fiind în stare bună dar din păcate un bărbat și-a pierdut viața iar un alt pasager care a fost rănit grav a fost preluat de elicoterul SMURD și transportat la spital.

Se pare că accidental ar fi avut loc din cauza unei roti a microbuzului care a explodat.

De menționat că traficul a fost blocat aproximativ o oră.

 

Foto: antena3

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: