Mihai Alexandrescu – manager pentru încă 30 de zile la Muzeul Brătianu

de | 28.04.2022 18:53 | Știri, Administrație, Cultură, După locație, După subiect, Județean

INFORMAȚII NOI

Miercuri vă anunțam despre o schimbare produsă la Vila Florica, acolo unde urma să fie numit în funcție un alt manager la cârma instituției. Este vorba despre Claudiu Tița Nicolescu, susținut de PSD, care îi va lua locul jurnalistului Mihi Alexandrescu.

Claudiu Tița ar fi trebuit să se afle, începând de astăzi, în fruntea Muzeului Național Brătianu, însă, acesta a transmis că pentru următoarele 30 de zile nu va putea ocupa postul, din motive personale.

Prin urmare, jurnalistul Mihai Alexandrescu se poate bucura pentru încă o lună de zile să fie la conducerea instituției, mandatul său fiind prelungit.

 

INFORMAȚII INIȚIALE, 27 APRILIE 2022

Managerul Muzeului Național „Brătianu” din Ștefănești, Mihai Alexandrescu, a anunțat că astăzi este ultima zi în această funcție. Fostul jurnalist a mulțumit tuturor celor cu care a colaborat în perioada în care a condus muzeul și a trecut în revistă cele mai importante realizări.

Astăzi mi-a expirat mandatul de manager interimar al Muzeului Național ”Brătianu”.

Țin să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru realizarea acestui muzeu. Am pornit de de la zero, n-ar trebui să uităm niciodată ce provocare uriașă a fost!
Am traversat momente dificile, am construit o instituție de cultură de nivel național în cele mai dure zile ale pandemiei, am muncit adaptându-ne celor mai aspre restricții, iar hățișurile birocratice au fost în sine un test pe care l-am trecut.

Puțini au crezut cu adevărat că vom reuși!
Dar au venit și zile bune… Am acreditat instituția la Ministerul Culturii. Am trăit sentimentul satisfacției depline primind mii de vizitatori din toată România. Am organizat evenimente culturale elegante și instructive. Am invitat cercetători distinși să vorbească despre rolul Brătienilor în istoria noastră”, a transmis Mihai Alexandrescu.

Liberalul se desparte cu regret de „cel mai frumos muzeu tânăr din România”, așa cum îl numește, dar și de echipa cu care a colaborat cu succes.

Urez succes mai departe celui mai frumos muzeu tânăr din România și celei mai de ispravă echipe cu care am lucrat vreodată.

Este ultima zi când am posibilitatea să vă invit în calitate de manager și prima zi când pot să vă recomand doar ca simplu iubitor de cultură să vizitați Muzeul Național ”Brătianu” și să vă bucurați de tot ceea ce veți vedea!”, a adăugat Alexandrescu.

Conform unor surse neoficiale, i-ar urma la cârma instituției Claudiu Tița Nicolescu, venit dinspre Muzeul Golești, manager nou care este susținut de PSD.

Foto: Facebook Mihai Alexandrescu/ hailaprimbare.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Alexandrescu | Muzeul Brătianu | Vila Florica