anchetaonline.ro

Raliul Argeșului caută voluntari pentru ediția 4!

de | 28.04.2022 19:00 | Știri

 

În perioada 21 – 22 mai se va desfășura cea de-a patra ediție a Raliului Artgeșului, organizat de Asociaţia Clubul Sportiv DTO Rally.

Pentru cele două zile de competiție este nevoie, însă, de foarte multă muncă, iar pentru a fi și de această dată la înălțime, ACS DTO Rally are nevoie, din nou, de pasionați de motosport care să își ofere sprijinul.

Succesul primelor ediţii s-a datorat şi numeroşilor voluntari ce au fost alături de noi, astfel că ne dorim ca şi în acest an să avem parte de sprijinul vostru pentru a ne păstra renumele de raliu de top din campiontul intern şi pentru a face un nou pas spre a deveni o etapă de campionat internaţional.

Vino să faci parte din echipa de organizare şi vei descoperi complexitatea şi frumuseţea raliurilor!”, este mesajul organizatorilor.

raliu arges voluntari

Ce presupune voluntariatul la Raliul Argeșului?

– Doar timp liber și dorința de a ajuta echipa de organizare.

Cerință obligatorie:

– să oferi seriozitate și să te prezinți în orarul stabilit la ședința de organizare, orar stabilit de comun acord cu programul evenimentului și timpul tău liber.

Dacă ești decis și te încadrezi în această solicitare, atunci trebuie să completezi formularul de AICI.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DTO | Raliul Argeșului