anchetaonline.ro

(VIDEO) Salvatori pentru orice suflet! Misiune deosebită pentru pompierii argeșeni

de | 28.04.2022 20:16 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Pompierii argeșeni au avut o misiune aparte, în cursul acestei zile, atunci când au fost nevoiți să salveze o ovină blocată în nămol, în apropiere de râul Argeș.

Salvatorii s-au deplasat cu dificultate până la locul solicitării, având în vedere că terenul era greu accesibil. Ajunși în zona respectivă, aceștia au realizat că animalul era la câțiva zeci de metri adâncime în apropierea râului, fiindu-i practic imposibil să iasă singură din capcană.

salvare-ovina

Pompierii povestesc că misiunea a fost una foarte dificilă, deoarece bucăți din mal se picau și au fost nevoiți să folosească o funie pentru a coborî malul abrupt.

În cele din urmă, salvatorii cu suflet mare au ajuns lângă ovină și au reușit să o scoată teafără din nămol. Animăluțul a fost îndrumat spre turmă în condiții sigure.

A fost o intervenție grea, cu un drum anevoios și pericole reprezentate de malul instabil, dar misiunea a fost îndeplinită cu succes, având un final fericit.

Iar pentru evitarea producerii unor astfel de situații de urgență, recomandăm cetățenilor să-și supravegheze animale și să le țină departe de zone care pot prezenta un pericol atât pentru acestea cât și pentru alții (gropi/canale adânci neacoperite corespunzătoar, zone mlăștinoase, în apropiere căilor rutiere/feroviare, etc.)”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

salvare-ovina-isu-

Polițiști cu suflet mare! Au ajutat un șofer de 75 de ani să schimbe o roată avariată a mașinii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș