La loc comanda! Mihai Georgescu se poate întoarce primar la Călinesti!

de | 19.07.2022 17:57 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Tribunalul Argeș a decis, astăzi, o schimbare majoră în măsurile și interdicțiile dispuse de instanța precedentă vizavi de primarul din Călinești, Mihai Georgescu, acuzat de folosirea funcției în scopul obținerii unor avantaje sexuale după un imens scandal public lăsat și cu plângere penală din partea unei foste angajate.

Reamintim că Georgescu a fost acuzat de o tânără care a lucrat pentru Primăria Călinești, că i-a solicitat să îi fie iubită în schimbul unui post de consilier în care o plătea cu 3.500 de lei și că în mod constant, în ultimele luni, i-ar fi solicitat diferite avantaje de ordin sexual. Fata a făcut și plângere, motiv pentru care polițiștii și procurorii, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au pus în mișcare o acțiune penală care s-a lăsat, inclusiv, cu reținerea primarului pentru 24 de ore. Ulterior acestui episod, judecătorii au decis să îl pună pe Mihai Georgescu sub control judiciar, aplicând în același timp, o măsură suplimentară, și anume interdicția de a-și exercita funcția de primar până la finalizarea cauzei. Astăzi, Tribunalul Argeș a revocat această interdicție, astfel că acesta se poate întoarce la conducerea primăriei. Rămâne însă sub control judiciar. Mihai Georgescu a fost reprezentat în instanță de avocatul Florența Jugănaru.

Se mențin, de asemenea, interdicțiile cu privire la orice contact cu martorii din dosar și părăsirea teritoriului național.

Sursa Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Victima” lui Mihai Georgescu rupe pe TikTok cu miștouri și păsărici!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Georgescu | Topoloveni | Tribunalul Argeș

Ultimele articole