Schimb de idei la întâlnirea de lucru a Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia!

de | 19.07.2022 18:16 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de azi, marți, 19 iulie 2022, a avut loc întâlnirea de lucru a Asociației Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Sud-Muntenia, care a fost găzduită Camera de Comerț și Industrie Prahova. La aceasta au participat Președinții Camerelor de Comerț din Argeș, București, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov și Teleorman, precum și Camera de Comerț și Industrie a României, care a fost reprezentata de Dl. Ovidiu Silaghi, Secretar General.

Pe lângă scopul inițial al întâlnirii, acela de a reorganiza Asociația, s-a profitat de această ocazie și printr-un bun prilej al schimbului de opinii, bune practici, expertiza și planuri comune de viitor, intre cei prezenți, prezintă prahovabusiness,ro.

În sursa citată, ne este prezentat Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele CCI Prahova, cel care a dat startul discuțiilor. Acesta a facut un scurt istoric al Asociației, reușind să puncteze reperele marcante ale activității care au avut loc încă de la început, înființarea având loc în anul 2006.

Dl. Ovidiu Silaghi, Secretar General al CCIR, a apreciat inițiativa organizării acestei întâlniri și activitatea Asociației și a ținut sa informeze audienta asupra stadiului celor doua legi referitoare la Sistemul Cameral din România, aflate în dezbatere în Parlament, precum și necesitatea transmiterii unor informații corecte și transparente către mediul de afaceri cu privire la importanta adoptării și implementării acestor acte legislative.” prezintă sursa citată.

Astfel, toți participanții și-au expus propria opinie, ca mai apoi să discute o organizare a unei viitoare întâlniri, acestea urmând să fie executate în mod periodic. Scopul fiind „realizarea unui schimb de experienta atât la nivel de conducere dar și intre echipe, pentru conștientizarea mediului de afaceri asupra importantei și reprezentativității fiecărei Camere județene și a Sistemului Cameral din România.”

 

Sursa Foto prahovabusiness.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

La loc comanda! Mihai Georgescu se poate întoarce primar la Călinesti!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov

Ultimele articole