Un bărbat din Argeș și-a ucis soția pe care o bănuia de incest cu propriul băiat! Ce pedeapsă a primit?

de | 19.07.2022 19:10 | Știri, Eveniment, Județean


După ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Poienarii de Argeș, și-a ucis soția pe care o bănuia de incest cu propriu băiat, în urmă cu un an, Magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti au dat în această săptămână sentinţa definitivă.

Se pare că, inițial, pe data de 22 mai, bărbatul, pe numele său Nicolae Monea, primise o pedeapsă de 9 ani de închisoare din partea judecătorilor de la Tribunalul de Argeș. Însă, după apelul făcut de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, judecătorii au luat decizia, în cursul zilei de ieri, ca pedeapsa să fie de 12 ani cu executare.

Bărbatul a comis crima pe data de 8 iulie 2021. Acesta a lovit-o pe soția sa, în repetate rânduri în cap, ca la final să o înjunghie cu un cuţit de bucătărie în abdomen. Bărbatul o bănuia pe femeie de incest chiar cu fiul lor în vârstă de 40 de ani, care locuia cu cei doi în vila acestora. În cele din urmă, ucigașul s-a ascuns în podul locuinţei. Acesta le-a spus motivul faptei procurorilor, la audierile care au urmat.

Se pare că nu a fost pentru prima dată când bărbatul a avut o scenă de gelozie ieșită din comun, acest fapt fiind unul repetativ în relația celor doi. Bărbatul a mai fost cercatat și în trecut pentru violență față de soția sa, însă aceasta și-a retras de fiecare dată plângerea. Fiul lor a negat orice acuzație adusă de către tatăl său.


Mi-am făcut o plăcere”,
a fost declarația bărbatului după ce anchetatorii l-au întrebat motivul pentru care a comis crima. Nicolae Monea îşi va executa cei 12 ani de închisoare în Penitenciarul Colibaşi-Argeş. 

Foto adevarul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

La loc comanda! Mihai Georgescu se poate întoarce primar la Călinesti!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: