Apocalipsă meteo în Europa! Cea mai mare temperatură înregistrată vreodată!

de | 19.07.2022 20:03 | Știri, Eveniment, Național

Apocalipsa meteo numită și „Căldura roșie se adeverește! Temperaturi extreme, astăzi, 19 iulie, în Europa de Vest! În Marea Britanie este cea mai mare temperatură înregistrată vreodată! De asemenea, și francezii se confruntă cu temperaturi de până la 43 de grade celsius, care au stârnit incendii în multe zone! În aceeași situație se află și Portugalia, Spania și Grecia! În aceste țări, mii de oameni au fost obligați să își părăsească locuințele! Mai mult, experții anunță că în anumite părți ale Franței se confruntă cu o „apocalipsă de căldură”, scrie BBC.

Marea Britanie se confruntă cu cea mai mare temperatură din toate timpurile, aceasta a atins astăzi, un nou record. Acest lucru s-a întâmplat după ce mercurul a atins 40,3C la Coningsby, în Lincolnshire, potrivit Met Office, citată de BBC.

De asemenea, astăzi, în jurul orei 16:00 cifra provizorie a depășit vârful anterior de 40,2 C înregistrat la Heathrow.

Mai mult, autoritățile din mai multe țări se confruntă cu incendii catastrofale. Brigada londoneză de pompieri anunță că a intervenit, în cursul zilei de azi, la 10 incendii în capitala Marii Britanii, cauza fiind temperaturilor foarte mari înregistrate aici, scrie Sky News.

Aceștia au declara chiar titlul de „incident major” ca răspuns la numărul mare de incendii din Londra.

 

Sursa foto Digi24

Citiți, de asemenea, mai multe despre „Căldura roșie”, pe anchetaonline.ro

ALERTĂ ANM! „Căldura roșie” – Apocalipsa meteo anunțată pentru 2050 va avea loc această săptămână!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa

Ultimele articole