Ministrul Alina Gorghiu și europarlamentarul Dan Motreanu, la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR

de | 07.10.2023 18:05 | Județean, Politic

Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a fost alături de europarlamentarul liberal, Dan Motreanu, la Muzeul Golești din Ștefănești, la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a. Liberalii argeșeni prezenți la eveniment au vizitat standurile expoziției cu vânzare și au cumpărat produse locale.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Dan Motreanu este unul dintre europarlamentarii liberali care îi susține cu tărie în Europa producătorii români. Astăzi la târg a preluat temele micilor antreprenori argeșeni prezenți la târg. Prefectul Radu Perianu, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și alți liberali au vizitat standurile expoziției cu vânzare și au cumpărat produse locale. ”Noi, liberalii argeșeni îi încurajăm și îi susținem pe micii producători din Argeș și promovăm brandurile locale”, au transmis liberalii argeșeni în informarea publicată. Astăzi, zeci de producători din Argeș dar și din județele învecinate au participat la târgul de meșteșuguri și produse tradiționale cu fructe, legume, cu produse din carne și lactate, de panificație. Nu au lipsit meșterii populari care au oferit vizitatorilor costume populare, ii, opinci, obiecte din lemn sau păpuși artizanale.

”Alături de producătorii locali argeșeni!”

”Alături de producătorii locali argeșeni! Niciodată nu am văzut atât de mulți oameni la un loc, pregătiți să ofere celor prezenți ”sănătate pură” la un preț mic.
Cașcaval de Brăduleț, mere de pe Valea Topologului, dulceață, zacuscă, legume, dar și produse artizanale făcute cu mult drag de meșteșugarii argeșeni, plus un mod de socializare ca de odinioară au întregit deliciul acestui popas.
Cu cât vom continua cu toții să îi susținem, contribuția la creșterea economică a comunelor și la păstrarea tradițiilor noastre va fi mai substanțială.”, a scris ministrul Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Propunerea legislativă ”2 Mai” a fost depusă la Parlament. Ministrul Justiției: ”Traficanții de droguri nu vor mai scăpa de închisoare!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole