Ministrul Mediului a fost în Pitești. ”Este important ca Pădurea Trivale să fie protejată”

de | 22.09.2023 15:56 | Pitești, Politic

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, și ministrul Justiției, Alina Gorghiu, au ajuns astăzi ȋn Argeş, la Pitești, unde au vizitat Pădurea Trivale, pe care liberalii argeșeni o vor arie protejată. Vă reamintim că în CL Piteşti s-a votat deja proiectul prin care o parte din pădure să fie pădure parc.

Președintele PNl Argeș, Alina Gorghiu a vizitat, cu liberalii argeșeni și ministrul Mediului, Pădurea Trivale. Ministrul Justiției Alina Gorghiu a subliniat în cadrul conferinței susținute ulterior că ”este o prioritate protejarea Pădurii Trivale”. Despre acest subiect ministrul Mircea Fechet a precizat că indiferent de statul juridic al acesteia – pădure parc sau arie protejată – ”este important ca Pădurea Trivale să fie protejată”. Totodată, ministrul a mai explicat că după ce se va decide asupra unei forme, Ministerul Mediului nu va pierde timpul, ci va urgenta demersurile pentru ca pădurea Trivale să fie protejată. “Important este ca pădurea să rămână pădure, să rămână la dispoziția cetățenilor și să ne bucurăm cu toții de ea atât ȋn scop recreativ, cât şi pentru celelalte beneficii pe care le cunoaștem cu toții.”, a spus ministrul Mediului.

Aici găsiți declarațiile integral.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Încă un lucru bun pentru mamele cu copii mici!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu