Ambasadorul SUA în România a primit o maramă de Muscel

de | 25.07.2023 16:27 | Știri, Administrație, Județean, Național, Politic

Ministrul Muncii, Simona Bucura – Oprescu, a anunțat în urmă cu puțin timp că a avut o discuție importantă cu ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec. Tema principală a discuției a vizat combaterea traficului de persoane și promovarea femeilor în politică și nu numai.

Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, a primit de la ministrul Simona Bucura – Oprescu o maramă musceleană. De altfel, Simona Bucura – Oprescu este pasionată de tradițiile populare și de susținerea și păstrarea lor. Marama de Muscel este un element vestimentar din portul popular românesc, cunoscută de secole și descrisă inclusiv de către cronicarul medieval Paul de Alep, foarte valorosă.

”Am avut o discuție foarte bună în această dimineață cu Excelența Sa Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA în România, despre combaterea traficului de persoane și promovarea femeilor în politică și nu numai”, a scris ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura – Oprescu: Ministerul Muncii este la zi cu toate procedurile necesare aderării la OCDE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole