anchetaonline.ro

Un piteștean de 28 de ani a bătut cu sălbăticie o persoană! Victima a stat 4 zile în spital!

de | 25.07.2023 17:58 | Știri, Eveniment, Județean

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Dosarul vizează săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În cauză, în cursul zilei de ieri, 24 iulie, un bărbat de 28 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Din cercetări s-a stabilit că piteșteanul ar fi bătut cu bestialitate o persoană, în cursul zilei de 16 iulie, cauzând leziuni ce au fost evaluate din punct de vedere medico- legal la 3-4 zile de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fetiță agresată sexual pe o stradă din Pitești! Mama ei a sunat la poliție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: