Minor de 15 ani – ucis de un șofer beat, în Arad!

de | 09.09.2023 16:12 | Știri, Eveniment

Un accident grav a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Arad.

Un adolescent de 15 ani a fost accidentat mortal de un șofer beat.

Minoru se deplasa pe o trotinetă electrică, pe contrasens, moment în care a fost lovit mortal de un autoturism. Acesta a fost transportat la spital,unde a decedat ulterior.

Șoferul a fugit de la locul accidentului.

La scurt timp după accident, la sediul poliției s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, care a declarat că ar fi condus autoturismul, în care se mai afla un bărbat de 40 de ani, amândoi din Pâncota, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul de 40 de ani avea o îmbibație alcoolică de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în, ambele cazuri.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Pâncota, și polițiștii criminaliști, s-a stabilit că cel care a condus autoturismul este bărbatul de 40 de ani, iar la controlul autoturismului, în locuri ascunse, au fost găsite un amortizor pentru armă și un cartuș de armă de foc, nepercutat”, transmite IPJ Arad, potrivit Antena 3 CNN.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de lege, modificarea locului accidentului fără încuviințarea poliției și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, conform sursei citate anterior.

Acum, încadrarea juridică se va schimba din vătămare corporală în ucidere din culpă.

Șoferu urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunerea luării de măsuri preventive.

 

Sursa Foto urcusspreinviere.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeanul de 42 de ani care a înjunghiat mortal un consătean – a fost reținut!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole