Ion Mînzînă: CJ Argeș a investit direct peste 70 de milioane de euro în spitalele din Argeș

de | 06.06.2024 12:50 | Județean, Politic

Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, reamimtește că în ultimii ani, Consiliul Județean (CJ) Argeș a investit direct peste 70 de milioane de euro în spitalele din județul nostru. La acestea se adaugă investiții derulate direct de managementul celor 9 spitale pe care CJ –ul le are în administrare. Iar insvestițiile în sănătate nu se opresc aici.

”Sunt convins că, așa cum a fost și în cazul primarului Cristian Gentea, mulți dintre dumneavoastră sau rude ale dumneavoastră ați beneficiat de servicii medicale de calitate în spitalele din Argeș. Sigur că da, ne dorim să fie totul la standardele cele mai înalte. La fel ca în toate spitalele din țară, la fel ca în orice domeniu de activitate, sunt oameni și oameni.

Din nefericire, cazurile negative sunt întotdeauna mai mediatizate decât cele pozitive. Iar la imaginea negativă pe care cea mai mare parte a cadrelor medicale sunt nevoite să o suporte în mod nemeritat, au contribuit și campaniile plătite cu bani grei de adversarii politici care nu au făcut altfel nimic pentru a-și aduce până și cea mai mică contribuție posibilă, deși erau obligați prin lege.

Pentru mine, sănătatea argeșenilor chiar este o prioritate. În ultimii ani, Consiliul Județean Argeș a investit direct peste 70 de milioane de euro în spitalele din Argeș. La acestea se adaugă investiții derulate direct de managementul celor 9 spitale pe care le avem în administrare. Spitalul de Pediatrie este unul din cele mai moderne din țară, Spitalul Județean va beneficia în curând de condiții și aparatură medicală la cel mai înalt nivel. Iar vechile clădiri vor fi reabilitate pe proiectele care sunt deja în diferite stadii de implementare.

Consiliul Județean administrează spitalele, adică infrastructura și contribuie la îmbunătățirea tehnologiei medicale, dar actul medical nu este în atributul nostru. Ministerul Sănătății și DSP gestionează personalul și activitatea acestuia. Cu toate acestea, încercăm, și de multe ori am și reușit să atragem noi medici în Argeș, pentru că una din marile probleme, inclusiv în actul medical, este lipsa de medici pe anumite specializări, o problemă acută la nivel național. În curând va începe și construcția blocului din Ștefănești destinat special medicilor care vin să lucreze aici din afara județului”, a precizat pe pagina de Facebook Ion Mînzînă.  

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ovidiu Puiu, senatorul PSD de Argeș: ”Cristian Gentea a câștigat pariul cu dezvoltarea urbană sustenabilă!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea | Ministerul Sănătății

Ultimele articole