MIOVENI: 2 traficanți de droguri au ajuns la închisoare

de | 07.04.2022 18:45 | Știri, După subiect, Eveniment, Mioveni, Pitești

Doi tineri din orașul Mioveni au ajuns la închisoare, după ce polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Mioveni, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare mandatele, emise de Tribunalul Argeș.

Primul bărbat, în vârstă de 25 de ani, a primit 3 ani și 4 luni de închisoare în urma săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Cel de-al doilea, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la 6 ani de închisoare, săvârșind infracțiunea de trafic de droguri de mare risc, în stare de recidivă.

Bărbații au fost încarcerați.

Închiși pentru trafic de influență și favorizarea infractorului

Totodată, alți doi bărbați au fost condamnați la închisoare pentru trafic de influență și favorizarea infractorului. Cei doi sunt din Pitești.

În ziua de 06 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 59 de ani și pe un bărbat de 39 de ani, ambii din municipiul Pitești, primul condamnat la 4 ani de închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență și favorizarea infractorului, iar al doilea, condamnat la 3 ani de închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență și favorizarea infractorului.
Cei în cauză au fost încarcerați”, au transmis polițiștii argeșeni.

 

Foto descriptiv Opinia Timișoarei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole