Primul aqua park din Argeș va fi la Mioveni!

de | 24.05.2022 21:00 | Știri, Administrație, Mioveni

Orașul Mioveni este unul al premierelor la nivelul județului. După ce a ridicat primul spital de stat, administrația pregătește acum și primul aqua park din Argeș.

În ședința de Consiliu Local de săptămâna trecută, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Parc acvatic Mioveni”, obiectiv despre care primarul Ion Georgescu a declarat că se va realiza în doi ani, maximum trei ani.

Proiectul se ridică la circa 6 milioane euro și vizează transformarea actualei baze de agrement Bemo într-un aqua park. Aceasta este închisă de circa 3 ani, pentru că administrația locală a considerat că nu mai merită să investească în repararea echipamentelor vechi, care nu mai corespund standardelor.

Aqua park-ul va avea tobogane și o piscină dedicată copiilor, cu apă încălzită

Bazinele actuale, care ating și 4 metri adâncime, vor fi complet înlocuite, pentru a se crea un parc acvatic similar cu cele din Brașov sau București, de care se vor putea bucura atât copiii, cât și adulții.

Aqua parkul de la Mioveni va avea mai multe piscine. Va fi una semi-olimpică, una de agrement pentru adulți (care va avea și o secțiune cu tobogane cu apă, cu diferite grade de dificultate), iar cea de-a treia va fi specială pentru cei mici și va avea apă încălzită și echipamente de joacă.

De asemenea, viitorul aqua park mai are prevăzut un spațiu pentru agrement, care cuprinde teren de volei pe plajă, mese de tenis de masa, zonă cu iarbă și zonă cu nisip pe care vor fi amplasate și șezlonguri cu umbrele.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Zi liberă pentru elevii din Argeş! Cercurile pedagogice au loc săptămâna aceasta!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Mioveni