Kaufland crește salariile angajaților cu 24%!

de | 24.05.2022 22:10 | Știri, Administrație, Economic, Național

Compania Kaufland majorează salariile angajaților, o anumită categorie de personal ajungând la suma de 7.600 lei

Kaufland, operatorul care ocupă locul doi în topul comerțului local după cifra de afaceri, a anunțat că – o dată cu începutul lunii iunie – urmează să majoreze veniturile angajaţilor care se regăsesc în departamentele de Vânzări și Logistică.

Ca urmare a acestei decizii, venitul lor mediu brut lunar va crește cu până la 24%, ajungând la 7.600 lei, valoare care include sporurile şi tichetele de masă.

Potrivit informaţiilor furnizate pentru ZF de oficialii Kaufland, în momemntul de față, venitul mediu brut lunar al unui angajat din Vânzări şi Logistică este de 6.100 de lei. De asemenea, valoarea tichetelor de masă va crește și ea cu până la 33%, la suma 20 de lei pe zi, o dată cu luna septembrie

Kaufland anunță că, încă din perioada ianuarie-aprilie, a acordat angajaţilor mai multe beneficii, a căror valoare totală echivalează suma de 37 milioane lei. În continuare, în perioada iunie-decembrie, angajații urmează să primească prime şi vouchere de vacanţă şi sărbători în valoare totală de 41 milioane lei. Acestea sunt doar o parte din pachetul de beneficii pe care îl acordă compania. În mod suplimentar, angajații Kaufland au dreptul de a beneficia de zile de concediul și odihnă în plus, iar calculul se face pe baza vechimii în companie.

În anul 2020, compania Kaufland România a reușit să obţină afaceri de aproape 13 mld. Lei, acestea fiind în urcare cu peste 8% faţă de anul 2019. Datorită pandemiei, consumul său a crescut cu 2,2%. Datele financiare ale retailerului pe anul trecut nu au fost prezentate public. Însă, vânzările de mărci private pentru Kaufland pot fi estimate la 2-2,5 mld. lei.

Încă de la începutul acestui an, compania Kaufland a reușit să mai deschidă încă cinci hipermar­keturi, iar la momentul actual reţeaua ajunge la 152 de unităţi. Cele 152 de unități actuale au în plan angajarea a peste 15.000 de salariaţi.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Firma unui apropiat al Robertei Anastase construieşte o sală de sport în Argeș! 18 miliarde lei vechi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Kaufland

Ultimele articole