Mircea Geoană a fost în Argeș! Vizită surpriză în Sâmbăta Mare

de | 16.04.2023 12:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Politic

Mircea Geoană a fost în Argeș! Vizită surpriză în Sâmbăta Mare

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost în județul Argeș, sâmbătă, 15 aprilie, chiar în preajma sărbătorilor pascale.

Mircea Geoană a fost însoțit de soția sa, Mihaela Geoană, mergând împreună la Catedrala Voievodală ctitorită de Sfântul Neagoe Vodă Basarab. Muzeul Arhiepiscopal, Paraclisul, și Palatul Eparhial, potrivit Ziaruldinmuscel.ro.

Conform sursei citate, Mircea Geoană a fost primit de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului. Alături de ei s-a aflat și președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, dar și Cristian Puiu – Administratorul Public al Consiliului Județean Argeș.

Foto Ziaruldinmuscel.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pentru a nu pierde indemnizația. Iată ce venituri nete pot obține cei aflați în concediu de creștere

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mircea Geoană

Ultimele articole