anchetaonline.ro

Misiune „specială”: La piață cu ambulanța! Saci de cartofi cărați cu autospeciala

de | 18.03.2023 15:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Misiune „specială”: La piață cu ambulanța! Saci de cartofi cărați cu autospeciala

Situație care stârnește revolta oamenilor, surprinsă în imagini de către o ieșeancă.

Femeia a fotografiat mai mulți angajați ai Serviciului de Ambulanță din Iași, care au ajuns la o piață, în cursul zilei de vineri, cu tot cu autospeciala de intervenție. Acolo, oamenii au hotărât să cumpere cartofi. Astfel, ambulanțierul a parcat lângă un vânzător, a luat mai mulți saci de cartofi pe care i-a urcat în autospecială.

Cea care a surprins imaginile de ieri susține că ambulanțele întârzie la solicitările cetățenilor sau ajung foarte greu. Chiar ea a întâmpinat o problemă de sănătate, în trecut, fiind nevoită să solicite serviciul de ambulanță. Femeia susține că și atunci, la fel ca în prezent, ambulanța a sosit foarte târziu.

Comisie disciplinară la Serviciul de Ambulanță

În urma imaginilor care au apărut în spațiul public, managerul Ambulanței de la Iași, doctorul Angelica Cristea, a transmis că vor fi luate măsuri și se va face o anchetă disciplinară.

Potrivit managerului, citat de Antena3 CNN, persoanele responsabile urmează să fie sancționate.

Foto Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Achiziția BMW-urilor de către Poliția Română- verificată de Parchetul European și DNA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: