Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte, începând de azi, 20 martie!

de | 20.03.2023 09:35 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Vești bune legate de pașapoarte!

pașaport

Începând de astăzi, 20 martie 2023, serviciul de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte va emigra pe HUB-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne (hub.mai.gov.ro/epasapoarte), a anunțat prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

De precizat faptul că noul serviciu de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte va fi disponibil și fără autentificare.

Important de precizat! Serviciul introduce posibilitatea de a efectua o programare începând cu ziua curentă.

Totodată, noul sistem dă posibilitatea unor notificări prin email pe care le vor primi cei care solicită pașapoarte, dar și ca persoanele să urmărească stadiul programării.

pașapoarte

Foto: Facebook Radu Perianu

 

Le doresc mult succes în activitate colegilor Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte al județului Argeș!”, a transmis în mediul online, Radu Perianu

Reamintim faptul că anul trecut, în Argeș au fost emise 39.048 de pașapoarte, dintre care 37.242 au fost electronice și 1.806, pașapoarte temporare.

 

Foto: zf.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole