Modelul Andre Bîrleanu, arestat preventiv după ce ar fi sechestrat și violat o tânără

de | 29.09.2023 18:14 | Național, Lifestyle

Modelul internaţional Andre Bîrleanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în București.  El este acuzat de lipsire de libertate şi viol.

Fapta de care este acuzat a avut loc miercuri, 27 septembrie. Bărbatul ar fi sechestrat și bătut o tânără de 22 de ani, relatează antena3.ro

Potrivit anchetatorilor, fata a fost obligată de fotomodel să îl urmeze într-un imobil din centrul Capitalei, bărbatul târând-o până la lift. Ajunși în apartament, femeia a fost supusă la un chin de nedescris.

Aici, el a lovit-o cu pumnii și palmele și a obligat-o să întreţină relaţii sexuale în mod repetat.

Chinul a ținut până a doua zi, când femeia a reușit să fugă din apartament și a mers direct la Poliţie, unde a depus o plângere împotriva lui Andre Bîrleanu.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de viol, lovirea sau alte violenţe şi lipsirea de libertate în mod ilegal.

Joi, 28 septembrie, instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, respingându-i solicitarea de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

De asemenea, tânăra a ajuns la medicii legiști și potrivit acestora, rănile dobândite în urma agresiunii necesită cel puțin 4 zile de îngrijiri de specialitate.

Bîrleanu nu este la prima abatere de acest gen.  Anul trecut, o fostă  iubită, o tânără din Republica Moldova, l-a acuzat de aceleași lucruri. Ea a cerut atunci şi a obţinut un ordin de protecţie împotriva românului.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Rucăr, prins cu mai multe lemne decât erau trecute în acte! S-a ales cu o amendă usturătoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andre Bîrleanu | București

Ultimele articole