Pas important pentru modernizarea DN 73 Piteşti – Câmpulung – Braşov

de | 02.02.2024 08:45 | Din ediția tipărită, Administrație

Adrian Veştea, ministrul Dezvoltării, a anunțat că s-a făcut „un pas important pentru modernizarea DN 73 Piteşti – Câmpulung – Braşov. Firește, ministrul trage cu Brașovul lui, unde a fost președinte la Consiliul Județean, dar asta ne avantajează și pe noi.

Concret, Guvernul României a aprobat hotărârea privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată, aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului, precum şi a listei imobilelor proprietate publică a unităţii administrativ-teritoriale situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Modernizare DN 73 Piteşti – Câmpulung – Braşov km 13+800 – km 42+850, km 54+050 – km 128+250″.

 

Foto: bizbrasov.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect. Alte puncte de monitorizare video a drumurilor forestiere din Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73