Momente de panică în Pitești! Un apartament a fost cuprins de flăcări

de | 04.08.2023 16:12 | Știri, Eveniment, Județean

Proprietarul unui apartament din Pitești a ajuns la spital, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. El a suferit un atac de panică.

Evenimentul nefericit a avut loc, în această dimineață, pe strada Traian, iar cel care a dat alarma a fost chiar proprietarul apartamentului.

Colegii noștri de la Detașamentul de Pompieri Pitești au acționat în municipiul Pitești, strada Traian, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament.”, transmite ISU Argeș

Ajunse la fața locului, echipele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta cu flacără și degajări de fum într-o încăpere a locuinței, la elementele de mobilier.

Din păcate, în urma evenimentului, parchetul și zugrăveala din camera respectivă au fost deteriorate.

Văzând cele întâmplate, proprietarul apartamentului, un bărbat de 50 de ani, s-a speriat și a suferit un atac de panică. El a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportat la spital.

Măsuri preventive

Având în vedere că în perioadele caniculare ale anului, instalațiile electrice pot fi supraîncălzite de utilizarea excesivă a unor aparate electrice, ISU Argeș recomandă câteva măsuri preventive:

 nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;

 nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan;

 nu lăsaţi nesupravegheate aparate electrice sub tensiune, cum sunt: fierul de călcat, plitele electrice, aparatele de aer condiționat şi altele asemenea;

 instalaţi şi utilizaţi aparatura electrocasnică respectând cu stricteţe indicaţiile producătorului ce sunt menţionate în prospectul produsului.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O fetiță de 9 ani a fost șantajată de un tânăr să îi trimită imagini pornografice!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești