Momente speciale pentru 92 de cupluri din Pitești!

de | 20.09.2022 19:02 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Momente speciale pentru 92 de cupluri din Pitești, marți, 20 septembrie 2022, care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Astfel, municipalitatea a organizat un eveniment festiv cu acest prilej, iar cuplurile au primit de la primarul Piteștiului, Cristian Gentea, diplome, flori și un cadou simbolic, în bani.

cupluri longevive pitesti 2 - Momente speciale pentru 92 de cupluri din Pitești!

Foto Facebook

78 de cupluri din Pitești au marcat 50 de ani de la căsătorie, iar 14 cupluri au împlinit 60 de ani.

cupluri longevive pitesti 1 - Momente speciale pentru 92 de cupluri din Pitești!

Foto Facebook

Primarul Cristian Gentea a înmânat celor care au aniversat acest moment special – 50 de ani de căsnicie, pentru 78 de cupluri, și 60 de ani, pentru 14 cupluri – diplome, flori și un cadou simbolic, în bani, exprimând aprecierea și recunoștința unei întregi comunități pentru exemplul pe care familiile dumnealor îl oferă: respect, fidelitate și asumarea unor valori morale statornice, contribuție și implicare în evoluția societății din care fac parte!
La mulți ani, în sănătate și înțelegere, alături de copii, de nepoți și de cei dragi, tuturor!”, a transmis Primăria Municipiului Pitești.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești