anchetaonline.ro

Cazul bărbatului care a agresat sexual un minor: Victima era prietenul copilului său

de | 25.08.2022 16:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Caz revoltător în Argeș, după ce un bărbat de 46 de ani, din comuna Ciomăgești, a agresat sexual un minor de 8 ani.

Totul s-a petrecut în ziua de 17 august, iar marți, 25 august, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciuliul bărbatului. Oamenii legii au ridicat mai multe probe, iar argeșeanul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Mai mult, se pare că individul de 46 de ani are și el un copil de aproximativ aceeași vârstă cu a victimei.

Se pare că în această perioadă, băiatul de 8 ani se afla în grija bunicii și obișnuia să se joace cu copilul bărbatului din Ciomăgești. Într-una din zile, pe fondul consumului de alcool, individul a comis agresiunea sexuală.

Ulterior, rudele băiatului și-au dat seama de ceea ce pățise micuțul, iar o mătușă a mers la Poliție și a făcut plângere.

Bărbatul nu are antecedente penale, însă, cu toate acestea, având în vedere gravitatea situației, instanța a decis să stea în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Dani Mocanu, în arest la domiciliu! Fratele său rămâne după gratii

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: