anchetaonline.ro

Și-a uitat telefonul în cabina de probă! O tânără din Mioveni i l-a furat

de | 25.08.2022 16:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Mioveni, Pitești

O tânără de 23 de ani, din Mioveni, a crezut că a dat norocul peste ea după ce a găsit un telefon într-o cabină de probă dintr-un magazin din Pitești.

Întâmplarea a avut loc în luna mai a acestui an, atunci când un bărbat și-a uitat telefonul în cabina respectivă. Fata a intrat după el pentru a proba îmbrăcăminte și a găsit telefonul, însă nu a anunțat Poliția sau reprezentanții magazinului, ci și l-a însușit. Acum, tânăra urmează să fie judecată pentru furt calificat, dosarul în care este cercetată fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Un caz asemănător a avut loc tot în luna mai, de această dată hoțul fiind un bărbat de 37 de ani, din Târgu Mureș. În timp ce se afla într-un magazin dintr-un centru comercial din Pitești, bărbatul ar fi sustras prin smulgere și scoatere din funcțiune a sistemului de alarmare, un telefon mobil în valoare de 2.300 de lei.

Și dosarul bărbatului, care este cercetat pentru furt calificat, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Gandul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Monstru cu chip de om! Un argeșean de 46 de ani a agresat sexual un minor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești