anchetaonline.ro

Salvamarii au chemat Poliția pentru a scoate turiștii din apă

de | 25.08.2022 18:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Se întâmplă pe litoralul românesc, acolo unde turiștii inconștienți nu vor să țină cont de recomandările salvamarilor. Astăzi, în toate stațiunile a fost arborat steagul roșu, însemnând că oamenii nu au voie să înoate în mare.

În Nord, salvamarii s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul Poliției Locale pentru a scoate turiștii din larg. Unul dintre ei a devenit recalcitranți după ce i s-a spus că nu are voie în apă.

Am sunat la Poliția Locală. Nu ne-am înțeles cu un turist. Am încercat să-i explic pe cale amiabilă că nu e voie să depășească în momentele de față geamandura, deoarece și steagul roșu e arborat și nu ne-am înțeles, pur și simplu”, a declarat salvamarul Claudiu Popescu pentru Digi 24.

Potrivit sursei citate, turistul care trecuse de geamandură a adresat injurii salvamarilor și nu a vrut sub niciun chip să le asculte recomandările.

Ulterior, la fața locului au ajuns un polițist și un jandarm, iar turistul repectiv a fugit.

De asemenea, astfel de situații au avut loc și miercuri în Eforie Nord și Jupiter, acolo unde au fost chemați oamenii legii. Nu au fost date amenzi, însă polițiștii au stat de vorbă cu turiștii.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cazul bărbatului care a agresat sexual un minor: Victima era prietenul copilului său

Citește articolele pe același subiecte: Eforie
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: