anchetaonline.ro

Argeșean urmărit internațional- prins de polițiști

de | 25.08.2022 20:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Miercuri, 24 august, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au depistat un bărbat de 50 de ani, din ,care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare emis de autoritățile din Italia.

Argeșeanul a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

Un alt bărbat din Mărăcineni – prins la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere

De asemenea, anunță că în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni aplicat 173 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 32.000 de lei. Totodată, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 permise de conducere, iar 8 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Printre cei depistați de polițiști se numără un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, care conducea o mașină pe Bld. din Pitești, deși nu deține permis de conducere.

Acesta s-a ales cu dosar penal, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs fapta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Și-a uitat telefonul în cabina de probă! O tânără din Mioveni i l-a furat

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul de Poliție Județean Argeș | Mărăcineni | Nicolae Bălcescu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: