Mai mulți șoferi s-au ales cu dosar penal, după ce au condus cu dreptul duspendat!

de | 14.03.2024 16:59 | Știri, Eveniment

Un bărbat de 50 de ani, din Bradu, a fost depistat, în cursul zilei de 13 martie, de polițiștii Biroului Rutier Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii de pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Mai mult de atât, un alt bărbat de 35 de ani, din județul Vâlcea, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Pitești în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București de pe raza municipiului Pitești.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 2 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

foto descriptiv opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Agresiune la o școală din Argeș! Victimele sunt doi elevi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: