Narcis Sofianu: „Ceva e putred la Spitalul Județean Pitești”. În 2 luni a ratat 2 concursuri!

de | 05.05.2022 20:50 | Administrație, Județean, Știri

  • La ultima ședință a Consiliului Județean Argeș s-a vorbit, printre altele, despre aprobarea noii organigrame la Spitalul Județean de Urgență Pitești, care a suferit modificări după ce, spre exemplu, spitalul a rămas fără trei posturi de medici ATI al căror contract de muncă a încetat. Consilierul județean Narcis Sofianu susține că nu a primit informațiile care s-ar fi cuvenit cu privire la plecarea celor trei, deși a cerut lămuriri în acest sens.

„L-am întrebat pe președinte ce s-a întâmplat, pentru că medicii ATI sunt vitali inclusiv pentru funcționarea celorlalte secții atunci când au proceduri invazive, nu e vorba doar despre COVID. Președintele mi-a răspuns senin că se zbate pentru medici, dar doi au fost transferați la Mioveni, că le convine mai mult și unul nu știu unde a mai plecat. Ideea e că s-au pierdut trei posturi de medici și cei de la Consiliul Județean mi s-au părut foarte senini. Am solicitat să se facă un raport, să fim informați în privința cauzelor și a măsurilor care urmează să fie luate pentru ca situația să fie remediată.”, ne-a declarat Narcis Sofianu.

 

Management deficitar la Spitalul Județean?

Consilierul liberal sugerează că în spate s-ar putea afla și o problemă de management:

          „Nu înțeleg ce gen de management se face la Spitalul Județean, din moment ce medici foarte importanți pentru comunitate preferă să plece. De ce Ion Georgescu de la Mioveni știe să creeze condiții mai atractive? Să fie vorba doar că spitalul este nou sau este vorba și de altceva în diferența dintre managementul celor două unități spitalicești? Poate că modul în care se simt medicii la Spitalul Județean îi face să plece cu plăcere, fără regrete. Ceva e putred la Spitalul Județean!”

Conducerea Spitalului Județean Pitești a scos de nenumărate ori la concurs posturi de medici la ATI. Nu s-a prezentat niciun candida. În ultimele două luni s-au organizat două concursuri, fără niciun succes. În data de 26 aprilie s-a strigat încă o dată ,,apelul”: Înscrierile sunt așteptate până în data de 9 iunie.

spitalul judetean1 - Narcis Sofianu: „Ceva e putred la Spitalul Județean Pitești”. În 2 luni a ratat 2 concursuri! Spitalul Judetean2 - Narcis Sofianu: „Ceva e putred la Spitalul Județean Pitești”. În 2 luni a ratat 2 concursuri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Mioveni | Narcis Sofianu | Pitești | Spitalul Județean Pitești

Ultimele articole