Râsu’ plânsu’! Piteștenii fac chetă pentru a repara treptele sediului Permiselor!

de | 05.05.2022 20:30 | Știri, Administrație, Pitești

Disperați de aspectul dezolant al unui sediu de instituție publică, frecventată zilnic de zeci de argeșeni, aflată și în zona centrală a municipiului, piteștenii au anunțat că sunt dispuși să facă reparații pe banii lor pentru a da o imagine demnă respectivului edificiu.

Sediul apaține CJ Argeș și este folosit și de Prefectură

septembrie 2020 sediu permise e1651518494849 - Râsu’ plânsu’! Piteștenii fac chetă pentru a repara treptele sediului Permiselor!

Este vorba de sediul a trei servicii importante pentru argeșeni, respectiv Evidența Persoanelor Argeș, Pașapoartele și Regim Înmatriculări Auto și Permise. Imobilul aparține Consiliului Județean, dar este folosit și de către serviciile aflate sub umbrela Instituției Prefectului. Deși sunt sesizări fără număr la adresa aspectului acestei clădiri, nici CJ-ul, nici Prefectura nu a făcut demersuri pentru a se face investiții asupra fostei clădiri a Bancorex.

Sătui să stea la mâna autorităților, piteștenii și-au exprimat intenția de a repara treptele pe banii lor și sunt dispuși să facă chetă pentru acest lucru. Ideea a fost adusă în fața publicului de către consilierul local PNL, Răzvan Șerbănoiu, care este și administrator al grupului de Facebook „Pitești, orașul meu!”, inițiativa fiind a unora dintre membrii acestei comunități virtuale.

consilier local PNL

Răzvan Șerbănoiu i-a informat pe colegii din Consiliul Local Pitești și pe primarul Cristian Gentea de acest demers, subliniind că există această inițiativă, însă cei dornici să ajute cu reparațiile nu știu cum să procedeze ca să treacă la fapte, iar pentru asta cer sprijinul municipalității, ca să le intermedieze dialogul cu proprietarul clădirii.

Consilierul liberal este dispus să se implice personal în acțiunea de reabilitare a treptelor de la Înmatriculări. „Sunt câteva persoane dispuse să doneze bani ca să se repare acolo. Mă bag și eu să donez, la o adică. Donez o indemnizație de consilier!”, ne-a declarat acesta.


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Pitești | Cristian Gentea | Pitești | Răzvan Șerbănoiu

Ultimele articole