Simona Bucura-Oprescu: Doar împreună putem duce Argeșul pe primul loc!

de | 05.05.2022 20:12 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România, fililiala Argeș, a avut loc joi, 5 mai, la Boteni. De asemenea, cu această ocazie s-au sărbătorit 25 de ani de la înființarea ACoR.

La acest eveniment au participat președintele PSD Argeș și al CJ Argeș Ion Mînzînă, deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Aurel Bălășoiu, senatorul Cristina Stocheci, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, precum și subprefecții Bogdan Minciunescu și Ciprian Neculăescu.

Președintele CJ Argeș a felicitat ACoR Argeș pentru performanțele din anul 2021.

psd arges 1 - Simona Bucura-Oprescu: Doar împreună putem duce Argeșul pe primul loc!

Este un moment important și felicit ACoR Argeș pentru bilanțul pozitiv pe anul 2021.
Inițiativa înființării acestei organizații cu caracter național a pornit din Argeș, iar asta arată o dată în plus de cât de multe resurse dispune acest județ. Îl felicit pe primarul comunei Albota, Ion Dumitru, președinte ACoR Argeș, pentru insistența cu care se zbate nu doar pentru a rezolva problemele din localitatea sa, cât și cele din celelalte comune ale Argeșului!”, a transmis Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și CJ Argeș.

 

Vă felicit pentru că Asociația dvs. a împlinit 25 de ani de existență, 25 de ani de încercări și de reușite. Fiecare dintre noi avem ca obiectiv să aibă cetățenii o viață cât mai bună.
În același timp, să respectăm principiul colaborării loiale, deoarece doar împreună putem duce Argeșul pe primul loc!”, a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ACoR | Bogdan Minciunescu | Marius Nicolaescu | Nicolae Pavelescu | PSD | PSD Argeș | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole