anchetaonline.ro

Se lucrează la reabilitarea marcajelor rutiere, în Pitești

de | 05.05.2022 21:25 | După locație, Administrație, După subiect, Pitești, Știri

Primăria Municipiului Pitești anunță că Administrația Domeniului Public se ocupă de reabilitarea marcajelor rutiere longitudinale și transversale pe axele principale din oraș.

De asemenea, reprezentanții Primăriei Pitești anunță că pentru o desfășurare cât mai bună a lucrărilor și pentru a fi prevenite evenimentele neplăcute în trafic, lucrările vor fi efectuate pe timpul nopții.

Trecere de pietoni desființată

Totodată, în cursul zilei de miercuri, 4 mai, reprezentanții Primăriei Pitești au anunțat că fost desființată trecerea de pietoni denivelată, care era amplasată în dreptul fostului restaurant Negoiu, din zona Calea Craiovei.

lucrari trecere pietoni - Se lucrează la reabilitarea marcajelor rutiere, în Pitești

În cel mai scurt timp, acolo va fi amplasat un semafor cu buton.

Rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită şi să respecte semnele de circulație pentru evitarea oricăror incidente”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Râsu’ plânsu’! Piteștenii fac chetă pentru a repara treptele sediului Permiselor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Piața Primăriei Pitești | Pitești