Negociere pe viață și pe moarte! A vrut să se sinucidă, după ce și-a agresat soția!

de | 03.03.2023 17:10 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a vrut să recurgă la gesturi dramatice astăzi, vineri, 3 martie, după ce și-a agresat soția, o femeie de 61 de ani.

Evenimentul s-a petrecut într-un imobil din Sectorul 3 București.

După ce bucureșteanca a trăit clipe de groază lângă propriul soț, a trebuit să participe la o negociere pe viață și pe moarte!

Bărbatul a ameninţat că-şi va face rău, însă negociatorii Poliţiei au convins bărbatul să renunţe la gesturile extreme.

Atât bărbatul, cât și femeia au fost transportați la spital din motive diferite.

Victima a cerut îngrijiri medicale.

”Azi, în jurul orei 12:40, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, ar fi agresat o femeie, în vârstă de 61 de ani. De asemenea a fost sesizat faptul că bărbatul se afla într-o vădită stare de tulburare, ameninţând că îşi va face rău, în timp ce se afla în incinta imobilului în care locuieşte, situat în zona Centrului Vechi, Sectorul 3.

În urma intervenţiei, bărbatul a fost preluat în siguranţă şi a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, persoana vătămată a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei, citat de Mediafax, conform Digi24.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de “violenţă în familie”.

De asemenea, în cauză a fost deschis dosar penal.

Sursa Foto Adevarul

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ipoteză șocantă în cazul crimei din Pitești: Ucis de fiul de 16 ani sau de traficanți de droguri? Ar fi organizat petreceri cu tatăl mort în casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole