anchetaonline.ro

Nereguli într-o școală din Argeș! Acuzații de abuz emoțional

de | 26.10.2022 21:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

A fost deschisă o anchetă la o școală din județul Argeș, după ce mai mulți elevi au acuzat o persoană pentru abuz emoțional.

Cazul a avut loc la Liceul Tehnologic din Stâlpeni, acolo unde o neînțelegere între doi copii a luat o altă întorsătură, deoarece în conflict a intervenit unul dintre părinții celor implicați.

La Liceul Tehnologic din Stâlpeni este o anchetă a poliției după ce mai mulți elevi au reclamat o persoană fizică pentru abuz emoțional.
În școli nu ne facem dreptate singuri. Este un lucru pe care ar trebui să îl înțeleagă toți cei implicați”, a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

De asemenea, prefectul județului aunță că din luna mai funcționează, prin ordin de prefect, comisia mixtă de control în școli, fiind constatate mai multe nereguli cu acest prilej.

Printre sesizări se află și petițiile depuse la Inspectoratul Școlar de către mai mulți părinți care și-au manifestat nemulțumirile cu privire la programul de funcționare a claselor la Liceul Zinca Golescu, având în vedere că respectiva clădire este încă în renovare.

Foto descriptiv Adevărul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Înfiorător! Copii cu vârste între 1 an și 15 ani- abuzați de 3 pedofili

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: