anchetaonline.ro

Un chirurg celebru s-a stins din viață în urma unui accident

de | 26.10.2022 22:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Este șoc în lumea showbiz-ului românesc! Chirurgul vedetelor, medicul Călin Doboș, a murit, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe Șoseaua Grozăvești din Capitală, conform unor surse Știrile PROTV.

Se pare că doctorul se afla pe o motocicletă, când ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi prăbușit la pământ.

Călin Doboș, în vârstă de 48 de ani, se deplasa pe Șoseaua Grozăvești dinspre Piața Leu, în momentul tragediei.

Ajunși la fața locului, paramedicii au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, nu s-a putut face nimic pentru a-l salva pe chirurg.

accident catalin dobos - Un chirurg celebru s-a stins din viață în urma unui accident

Foto Știrile Pro tv

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, au transmis oamenii legii.

Cătălin Doboș era unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din România, colaborând cu Bianca Drăgușanu, cu care era și prieten foarte apropiat. La aflarea veștii, aceasta a spus că este în stare de șoc.

catalin dobos - Un chirurg celebru s-a stins din viață în urma unui accident

Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele, este prietenul meu, cel mai bun doctor cu care am lucrat vreodată, un prieten extraordinar, nu-mi găsesc cuvintele, nu-mi vine să cred, nu pot să cred așa ceva și nu știu ce să spun. Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el… Deci nu a fost doar un prieten și un doctor, făcea parte din familia mea, l-am văzut în arest, am fost la el, a ieșit acum vreo șase luni…”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.

Medicul a fost condamnat pentru ucidere din culpă

În urmă cu câțiva ani, Cătălin Doboș a fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă și a primit interdicţia de a exercita profesia de medic pe o perioadă de patru ani.

Chirurgul a fost cercetat după ce o clientă de 36 de ani, care s-a operat în clinica privată a medicului Călin Doboş, din localitatea Galaţi, a murit după 20 de zile, din cauza unor complicații după operație.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Destin cumplit: Fostul director Nova Textile a pierit în accidentul de tren de ieri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: