Nereguli găsite la mai multe stații GPL din Argeș! Radu Perianu: „8 au fost închise!”

de | 06.09.2023 14:03 | Județean, Eveniment, Importante

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu anunță faptul că un număr de opt stații de GPL au fost închise în urma controalelor. Au fost găsite nereguli pe linie de securitate la incendiu.

Nereguli pe linie de securitate la incendiu găsite la mai multe stații GPL din Argeș! 8 au fost închise. La multe dintre obiective lipsea responsabilul cu supravegherea și verificarea tehnică a instalațiilor”, a anunțat în urmă cu puțin timp prefectul. 

Echipele mixte de control au făcut verificări în Pitești, Mioveni, Costești și Topoloveni iar în urma lor – opt stații au fost închise de către responsabilii ISCIR.

Reprezentanții stațiilor nu au putut prezenta documente tehnice de instalare a echipamentelor, nici vize anuale. La una dintre locații nu corespundeau distanțele cu proiectul de instalare și chiar lipsea avizul obligatoriu de instalare”, mai transmite prefectul Radu Perianu. 

Totodată aflăm că alte stații au fost închise din cauza lipsei înregistrării echipamentelor și dispozitivelor de siguranță.

Polițiștii au constatat de asemenea, la nouă stații verificate, lipsa analizei de risc la securitatea fizică.

Și tot la 9 stații GPL, inspectorii ISU au stabilit că nu se respectă măsurile de apărare împotriva incendiilor, că numărul stingătoarelor este insuficient și că nu se realizează revizii periodice”, a adăugat Radu Perianu. 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primăria Pitești: 10 argumente pentru TRIVALE: PĂDURE – PARC

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu