Casa de vacanța a lui Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a ars ca o torță

de | 06.09.2023 14:10 | Național, Eveniment

Casă de vacanță din Delta Dunării, a fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a fost distrusă în urma unui incendiu. Focul a distrus în mare parte imobilul pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

După localizarea flăcărilor, pompierii au constatat că focul fusese pus cu intenție de un bărbat care a fost reținut de polițiști.

Se pare că bărbatul avea unele nemulțumiri și a turnat benzină, iar apoi a dat foc casei, informează Antena 3 CNN.

Marți după-amiază, pompierii militari din Tulcea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan.

Pentru lichidarea incendiului, ISU Delta a intervenit cu şapte subofiţeri şi două ambarcaţiuni din cadrul Pichetului de pompieri nave operative Crişan.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul clădirii.

Deoarece casa era acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. Salvatorii au reușit să stingă incendiul după aproximativ patru ore.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului au ars șapte camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor.

În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați”, a declarat ISU Delta Tulcea

Imediat după localizarea flăcărilor, pompierii au ajuns la concluzia că focul a fost pus cu intenție de un bărbat. Ulterior, acesta a fost reținut de polițiști, iar acum cercetat penal pentru distrugere.

Se pare că bărbatul nu este la prima tentativă. În trecut, încercase de mai multe ori să incendieze casa fostului ministru. Marți, aflat sub influența alcoolului, și-a adus aminte de conflictele mai vechi cu proprietarul și a pus din nou focul.

În baza sesizării, poliţiştii Postului de Poliţie Crişan s-au deplasat la locaţia indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Constanţa. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activităţi administrative de către acesta”, a transmis IPJ Tulcea.

Foto: Captură Ziua de Constanța

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Grecia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole