NEWS! A murit doctorul Ciomu! Celebru după ce a tăiat organul unui pacient!

de | 18.04.2022 20:34 | Știri, După subiect, Eveniment, Național

Medicul Naum Ciomu a murit, anunță clinica la care doctorul începuse să profeseze din nou. Clinica a transmis un mesaj de condoleanţe familiei medicului.

Începem săptămână cu o veste tristă. Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor. A fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experiență și memorie monumentala, un coleg minunat pe care nu-l vom uita. A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg și mentor. Condoleanțe familiei și celor apropiați!“, a anunțat clinica.

Amimtim că acesta a devenit celebru în urma celui mai cunoscut caz de malpraxis din România. În 2014, Ciomu a secționat, din greșeală, penisul unui pacient în vârstă de 34 de ani.

Operația se desfășura la Spitalul Clinic “Prof. Dr. Theodor Burghele” (fost “Panduri”). După nefericitul eveniment, doctorul Naum Ciomu a spus că „în chirurgie, sunt și accidente, și incidente, și bucurii”.

Pentru a-și motiva acțiunea, el a declarat în fața Colegiului Medicilor că ar fi confundat penisul cu un testicul pe care trebuia să îl extirpe.

Experții Insitutului de Medicină Legală „Mina Minovici“  au stabilit, la acea vreme, că în momentul efectuării operației, medicul Ciomu avea discernământ.

După cazul de malpraxis din 2004, Ciomu nu a mai putut să profeseze ca doctor chirurg urolog. Cu toate acestea, el a oferit consultații și a fost profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie din Bucureşti.**

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

staret acuzat

 

(VIDEO) Stareț – acuzat că ar fi abuzat sexual o ucraineană de 22 ani! Scandal în Săptămâna Mare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole