anchetaonline.ro

A lovit mortal un pieton și a fugit de la locul accidentului

de | 10.12.2022 19:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Ies la iveală noi informații cu privire la accidentul produs, sâmbătă dimineață, pe DC 73, Călinești, în urma căruia, un bărbat de 43 de ani a murit.

Conform ultimelor date, șoferul autoutilitarei care a lovit pietonul, a fugit de la locul accidentului. Evenimentul s-a produs în jurul orei 05:45, iar ulterior, după aproximativ 50 de minute, a revenit la fața locului și a anunțat evenimentul la 112. Însă, din nefericire, pentru bărbatul de 43 de ani, din Călinești, a fost mult prea târziu, echipajul medical ajuns la fața locului fiind nevoit să declare decesul.

Acum, șoferul vinovat, un bărbat de 35 de ani, din Călinești, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În cursul zilei de duminică, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Argeș! Un bărbat și-a pierdut viața

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: