anchetaonline.ro

Un jandarm argeșean a primit o importantă distincție

de | 10.12.2022 17:54 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, 20 de ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Române au primit Distincția de serviciu.

Printre cei premiați se numără și un jandarm argeșean, colonel Răzvan Vîlcu, împuternicit prim-adjunct al Inspectoratului de Jandarmi Argeș.

Jandarmii au primit distincții pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate și pentru obținerea de rezultate foarte bune în procesul de formare profesională în activităţi sportive.

Printre faptele jandarmilor se numără și salvarea de vieți omeneşti, prin intervenția promptă pentru stingerea unor incendii, oprirea unor acte de violenţă care puneau în pericol viața unor persoane sau pentru acordarea primului ajutor în cazul unor accidente rutiere dar şi rezultate foarte bune în plan național și internațional la competiții sportive.
Felicitări tuturor!”, a transmis Jandarmeria Română.

jandarmi premiati - Un jandarm argeșean a primit o importantă distincție

Foto Jandarmaria Romana

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Salvați Copiii: Festivalul Brazilor de Crăciun a strâns fonduri de 820.000 euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: