Simona Bucura Oprescu. Lereștiul are o piață agroalimentară cu produse românești

de | 10.12.2022 17:50 | Știri, După subiect, Politic, Rural

La Lerești s-a deschis de vineri o piață agroalimentară cu produse românești și proaspete. Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu a fost prezentă la deschiderea acesteia, ba chiar și-a cumpărat câteva produse proaspete și de sezon.

De ieri, Lereștiul are la Voinești o piață agroalimentară, o piață unde micii producători își pot vinde produsele, de unde localnicii pot cumpăra românesc, proaspăt, gustos și unde turiștii pot face o călătorie gurmandă prin Muscelul de Nord. Simona Bucura Oprescu a precizat: ”Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o țară frumoasă, bogată și cu pământ roditor. E alegerea noastră modul cum trăim și să împrumutăm doar părțile bune din modelele occidentale. Muscelul a avut dintotdeauna o identitate puternică, inclusiv prin livezi bogate, mâncăruri specifice și oameni primitori și harnici. Lereștiul este una dintre localitățile din Muscelul de Nord cu mare potențial turististic. Marian Toader, primarul de la Lerești, a înțeles exact că peste tot în lume se caută produse autentice, proaspete, specifice prin care să se completeze și să se pună în valoare munca localnicilor”.

”Investiția a fost finanțată și de Consiliul Județean Argeș. Pentru președintele Ion Mînzînă este o prioritate protejarea micului producător român, dezvoltarea turismului argeșean și să dea posibilitatea argeșenilor să mănânce sănătos, să ducă Argeșul pe primul loc! Le doresc lereștenilor spor binecuvântat și sărbători fericite!”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura Oprescu a vizitat Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu