Simona Bucura Oprescu a vizitat Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești

de | 06.12.2022 22:10 | Știri, Costești, După locație, După subiect, Județean, Politic

Deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae, în urma unei vizite care a impresionat-o.

Astăzi, deputatul a mers la Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești, iar interacțiunea cu micuții a fost precum o lecție pentru deputatul argeșean.

simona bucura tsd centru dizabilitati 2 - Simona Bucura Oprescu a vizitat Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești

După o zi plină la Parlament, Ambasada Norvegiei, Ministerul Apărării, inaugurarea unei creșe la Bascov și la hramul Mănăstirii Aninoasa, deputatul Simona Bucura Oprescu a mărturisit că „lecția zilei” a primit-o la complexul din Costești, alături de TSD.

Astăzi Moșul mi-a pus în ghetuțe câte ceva din toate gusturile vieții: puțin dulce, puțin sărat, puțin acru, puțin amar, așa, ca o lecție. Lecția de a înțelege câtă nevoie avem de umanitate, câtă nevoie avem să ne bucurăm de ce ne-a oferit Dumnezeu și să avem grijă de ceilalți.
La Costești am simțit că nu numai micile daruri prin care colegii noștri, tinerii social-democrați din Argeș, au adus bucurie copiilor din centru, dar mai ales timpul, afecțiunea, aprecierea și dialogul cu ei i-au făcut să zâmbească. A fost o seară pe care nu o s-o uit curând alături de copii la care voi reveni și care ne arată o dată în plus câtă nevoie avem să ne bucurăm de ceea ce ne este dat, dar să nu uităm să facem măcar mici bucurii și celorlalți dar, mai ales, să nu supărăm!
Eu zic că bunătatea schimbă lumea, iar timpul și grija noastră pentru ceilalți sunt cel mai frumos dar.
Azi încă e Sfântul Nicolae, bucurați-vă!”, a transmis Simona Bucura Oprescu.


simona bucura tsd centru dizabilitati 1 - Simona Bucura Oprescu a vizitat Complexul pentru Copiii cu Dizabilități din Costești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura Oprescu: ”Să ne raportăm la valorile noastre naționale”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: