Nicolae Georgescu: Pentru a crește investițiile publice avem nevoie ca lucrurile să se miște rapid

de | 22.06.2022 13:39 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Politic

Deputatul PSD de Argeș, Nicolae Georgescu, spune că pentru dezvoltarea României este nevoie de extinderea sistemului de autostrăzi și modernizarea căii ferate pentru a facilita accesul la resurse materiale și umane.

Astfel, s-ar permite valorificarea potențialului economic al tuturor zonelor țării.

De asemenea, deputatul PSD susține implementarea în regim de urgență a proiectelor de mari investiții în infrastructura critică.

nicolae georgescu - Nicolae Georgescu: Pentru a crește investițiile publice avem nevoie ca lucrurile să se miște rapid

Foto Facebook

Este acel moment în care România are ocazia nu doar să recupereze decalajele generate de întârzierea implementării unor reforme reale, dar și să folosească acest decalaj ca un element de redresare rapidă în actuala criză ce se manifestă la nivel mondial”, transmite Nicolae Goergescu.

În acest sens, PSD a propus în Guvern proiectul de modificare a legislației în domeniul achizițiilor publice, care a primit și undă verde la Camera Deputaților, în Comisia Juridică.

Indiferent de partidele sau cârcotașii care ne atacă, vom trimite acest proiect cât mai repede posibil la promulgare, deoarece românii nu mai pot să aștepte cu anii să fie modernizate infrastructurile de transport rutier și feroviar, de sănătate, educație, energie, mediu și agricultură”, a adăugat deputatul Nicolae Georgescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Georgescu: „Sperăm la ajustări ale Planului de Redresare și Reziliență conform recomandărilor PSD”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Georgescu | PSD