Scriitorul și jurnalistul Nicolae Rotaru a încetat din viață

de | 31.03.2024 09:01 | Județean, Importante, Lifestyle

Doliu în Argeș! Cunoscutul și îndrăgitul scriitor Nicolae Rotaru a trecut în neființă.
Anunțul trist a fost făcut de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.
Cu nespusă durere am primit vestea că trebuie să ne luăm rămas bun de la scriitorul general (rez) și jurnalistul Nicolae Rotaru. Cetățean de Onoare al comunei Leordeni și Cetățean de onoare al județului Argeș, Nicolae Rotaru a publicat peste 120 de cărți de poezie, proză, eseistică și alte genuri.
Poate că nu multă lume știe că a publicat peste o mie de careuri și probleme de enigmistică și ă era titular de rubrică în revista Rebus.
Dumnezeu să-i mântuiască sufletul!”, este mesajul transmis în mediul online de Ion Mînzînă.
scriitor Nicolae Rotaru

Nicolae Rotaru s-a născut la data de 28 martie 1950 în satul Glâmbocata, comuna Leordeni, județul  Argeș. A fost un scriitor și jurnalist apreciat, membru al Uniunii Scriitorilor din România și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști.

Acesta a publicat de-a lungul vieții peste 120 de cărți de poezie, proză, eseistică și alte genuri. Totodată a fost cunscut și ca un mare rebusist, fiind autorul a peste o mie de careuri și a numeroase probleme de enigmistică.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: