Noi evenimente anunțate de Centrul Cultural Pitești, în perioada 6-10 noiembrie

de | 03.11.2023 14:35 | Pitești, Cultură

  • Evenimente noi la Pitești!

CC Pitești

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 6-10 noiembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti
Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești :
LUNI
  • Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 6 noiembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Lansarea nr. 3/2023 al revistei-document „Restituiri Pitești”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Istorie și istorii cu Marin Toma”, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, luni, 6 noiembrie, de la ora 20.00.
MARȚI
  • Dezbaterea cu tema “Păpușile din porțelan”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Copii și părinți, prietenii mei!”, coordonat de profesoara de istorie și educație fizică Maria Simona Mitroi, de la Școala Gimnazială “Ion Pillat”, având-o invitată specială pe Marilena Zidăroiu, colecționar de păpuși, eveniment care se va desfășura marți, 7 noiembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Conferința cu tema “Există o Franță pentru fiecare. Amintiri de pe Sena, repovestite pe Argeș”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de redactorul-șef al revistei de cultură “Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe istoricul Adrian Cioroianu, eveniment care va avea loc marți, 7 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
  • Prelegerea cu tema „Paris, mon amour. Istorie și semnificații”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Biografii de excepție”, coordonat de muzeograful, scriitorul, dr. în istorie Octavian Dărmănescu, miercuri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „Pitta Dosha”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Ayurveda, calea către Sine, către descoperire, acceptare și vindecare”, coordonat de promotorul cultural Maria Sorial, având-o invitată pe Laura – Simona Ilie, medic nutriționist, practicant Ayurveda, miercuri, 8 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
  • Prelegerea cu tema „Cum este cu putință ceva nou? Istoria înțeleasă ca progres în conștiința libertății”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Cultură și credință în societatea contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept din Pitești, eveniment care va avea loc joi, 9 noiembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Frica în multiple forme”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de terapeuta și scriitoarea Corina Caltan, eveniment care se va desfășura joi, 9 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dialogul cu tema „Remember Mihaela Sandu”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, coordonat de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română/franceză Allora Albulescu, joi, 9 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole