anchetaonline.ro

Noi locuri de parcare în tot orașul!

de | 25.08.2022 12:11 | Știri, Pitești

Ritm alert al lucrărilor pentru reabilitarea canalizării pluviale, reamenajarea spațiilor verzi, reabilitarea aleilor pietonale și a trotuarelor aferente, dar și la amenajarea unor locuri de joacă pentru copii în multe cartiere din Pitești, în special și în Războieni, zona bloc G1.

razboieni lucrari - Noi locuri de parcare în tot orașul!

Mă bucur că unul dintre cetățenii care deținea un chioșc așezat pe spațiul verde/domeniul public, a eliberat voluntar perimetrul în care avem posibilitatea amenajării de locuri de parcare suplimentare! În zonă sunt șantiere de lucru, în cadrul proiectului ”Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești (zona bloc G1, cartier Războieni și zona bloc Coremi, Bd. Petrochimiștilor)”.”, scrie Primarul Municipiului Pitești.

raazboieni - Noi locuri de parcare în tot orașul!

Așadar, în fața blocului G1 din cartierul Războieni, cât și în alte zonele ale orașului nostru, se lucrează, în prezent pentru amenajarea unor noi locuri de parcare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Astăzi se întrerupe funcționarea semafoarelor în Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Războieni