anchetaonline.ro

Nou la Filarmonica Pitești! Apare abonamentul anual

de | 06.01.2023 10:24 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Județean, Pitești

Filarmonica Pitești anunță că a fost introdus abonamentul anual pentru cei care nu doresc să lipsească de la evenimentele organizate în 2023.

Abonamentele vor fi valabile în perioada ianuarie-decembrie 2023. Prețul unuia este de 700 de lei la categoria A, respectiv 600 de lei la categoria B, și 900 de lei.

De asemenea, luni, 9 ianuarie, de la ora 08:00, vor fi puse în vânzare abonamentele pentru perioada 12 ianuarie – 22 iunie 2023.

Insitituția precizează că prețurile biletelor au rămas neschimbate:

-Preţ bilet concert loc categoria A – 40 lei;
-Preţ bilet concert loc categoria B – 30 lei;
-Preţ bilet concert extraordinar loc categoria A – 50 lei;
-Preţ bilet concert extraordinar loc categoria B – 40 lei;
-Tarif unic bilet concert educativ – 5 lei.

abonament filarmonica - Nou la Filarmonica Pitești! Apare abonamentul anual

Foto Facebook

Pensionarii, șomerii și adulţii cu handicap mediu şi uşor vor beneficia de o reducere de 50%. Totodată, elevii și studenții beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la concerte, cu excepţia celor educative, când este tarif fix.

Abonamentele sunt valabile la concertele simfonice susținute de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești și la concertele camerale. Accesul la alte spectacole organizate se face exclusiv pe bază de bilet”, transmite Filarmonica Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Direcția 5 vine la Filarmonica Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: