Cea mai noua stație Rompetrol din Argeș la Mușătești

de | 22.07.2022 18:05 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Știri

  • Îți alimentezi mașina, dar poți face și o pauză de relaxare

Vineri, 22 iulie, s-a inaugurat cea mai nouă benzinărie Rompetrol Partener și stație GPL, situată în comuna Mușătești, sat Valea Faurului, pe DN 73C.

Dacă ești în tranzit și ai rămas fără carburant sau pur și simplu vrei o pauză de cafea și de o gustare delicioasă, acum poți face un popas la această nouă stație partener Rompetrol.

Stația Rompetrol este dotată cu pompe de benzină, motorină și GPL – toată gama de produse, de la standard la premium – plus o parcare foarte generoasă, în mijlocul unui loc pitoresc.

 

Rompetrol

 

În interior veți găsi un minimarket generos, dar și o zonă cu produse de patiserie și prăjituri proaspete, pregătite în laboratorul propriu, sandwich-uri și toasturi fresh, ce îți pot oferi o gustare completă indiferent de momentul zilei.

Rompetrol Partener Mușătești face parte din rețeua de 21 de stații de carburanți a companiei Pro Speranța 2002, deținută în prezent de frații Dan și Ovidiu Ungureanu, iar acest punct, dezvoltat sub franciza Rompetrol, este al doilea din grupul său realizat la aceste standarde de înaltă calitate și confort.

 

Ne-am aliniat standardelor Rompetrol și pe lângă stațiile de alimentare cu carburanți avem un market bine aprovizionat și un colț de produse calde și fresh, constând în dulciuri, toast-uri și cafenea, totul cu program non-stop.”, ne-a declarat unul dintre cei doi administratori ai Pro Speranța 2002, Dan Ungureanu.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Benzina a scăzut sub pragul de 8 lei!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN73C | Mușătești | Rompetrol