De la nuntă, la spital! O femeie a făcut infarct pe ringul de dans

de | 04.09.2023 14:52 | Național, Eveniment

Clipe de groază la o nuntă din Iași. O femeie a fost luată cu ambulanța în stare gravă chiar de pe ringul de dans.

Incidentul a avut loc în acest weekend, la o sală de evenimente din Săveni, județul Iași.

Femeia, o botoșăneancă de 44 de ani, dansa alături de invitați și la un moment dat i s-a făcut rău.

Petrecerea s-a întrerupt imediat. Speriați, cei din jurul său au încercat să îi acorde primul ajutor, după care au sunat la 112.  Aceasta se afla în stop cardio-respirator.

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, iar în cele din urmă, din fericire,  manevrele de resuscitare au dat rezultat.

Apelul a fost pentru o pacientă care s-a prăbuşit pe ringul de dans. A fost găsită în stop cardio-respirator şi resuscitată cu succes. Ulterior a fost transportată de echipajul de terapie intensivă al SMURD la Urgențe”, au transmis reprezentanții ISU, potrivit  Monitorul de Botoșani.

Ulterior, femeia a fost transportată la camera de gardă de la Săveni a Spitalului Judeţean, unde a fost supusă mai multor investigaţii de specialitate.

Potrivit sursei citate, în urma investigațiilor medicale, specialiștii au aflat că suferise un infarct. Din fericire, ea a fost stabilizată, iar ulterior a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi.

Pacienta a fost adusă în serviciul UPU în stare gravă de colegii de la SMURD, după ce a fost resuscitată cu succes. A fost supusă mai multor investigaţii, fiind diagnosticată cu infarct miocardic anterior extins. A fost stabilizată şi dirijată către Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi”, a adăugat Monica Adăscăliţei , managerul SJU Mavromati

sursă foto monitorulbt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A ieșit la poartă să își ia tortul de ziua ei, dar a fost ucisă de un șofer băut și drogat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași

Ultimele articole